En este momento estás viendo Zanarkaos 80s Rock Show

Zanarkaos 80s Rock Show

Us presentem el grup de versions Zanarkaos:


Una banda formada per músics de primer nivell capaços d’executar de manera excel·lent els difícils temes llegendaris als quals s’enfronten… cantants de gran talent capaços d’igualar els tons de Freddie Mercury, Bon Jovi o Axl Rose… a més amb la garantia que tot el que sona és en rigorós directe… no hi ha playbacks de cap classe. L’èxit del xou està garantit !!

Zanarkaos 80s Rock Show
– Un tribut de rock dels 80-
Conté temes de Bon Jovi, Michel Jackson, U2, Brian Adams, Scorpions, ACDC, Guns N Roses, Metallica, etc… les bandes i artistes més grans de la història !! … fins a 3 hores de concert !!! Sense pausa !!!

– Els components del grup són:

– Reviu amb Zanarkaos 80s Rock Xou la increïble experiència de gaudir un autèntic concert de rock d’estadi dels 80, la cúspide de les millors bandes de la història.

Tot amb la màxima fidelitat possible a nivell auditiu , visual i actitud dels grans concerts dels déus del rock.

Un repertori molt estudiat i ordenat a consciència per a oferir un espectacle intergeneracional d’entreteniment de molt alta qualitat que agradarà tant a nens, joves, pares i avis…

L’èxit del xou està garantit!!

Una cuidadísima posada en escena, vestuari temàtic dels 80, actitud i connexió amb el públic de manera constant… no es tracta només d’un concert més, es tracta d’un xou musical en directe de de alta qualitat interpretativa i els més de 150 concerts a l’any que ZANARKAOS realitza, avalen aquest èxit.

ZANARKAOS 80s ROCK SHOW és la teva aposta segura.

– Rider tècnic per a cover: