En este momento estás viendo JOCS EN VIU

JOCS EN VIU

Heu volgut interpretar el paper d’un detectiu que ha de resoldre un crim?. La dolguda vídua que potse té algun secret ocult? La protagonista d’una història de terror que ha d’avançar a les fosques per un passadís?. Viure un escape room teatralitzat?.

Si la resposta a alguna d’aquestes preguntes és que sí, els JOCS EN VIU són la vostra solució.

Durant unes hores us convertireu en els personatges protagonistes d’una història de la que no coneixereu el desenvolupament, potse teniu secrets que no podeu revelar als altres, potser algun tret d’historial que encaixi en l’argument principal en algun moment donat, o fins i tot algun objectiu ocult a la resta de jugadors.

Us convidem a participar en un joc atmosfèric, un escape room teatralitzat que farà que deixeu de ser vosaltres mateixos una estona per convertir-vos en els protagonistes d’una de les nostres històries. Teniu varies aventures de JOCS EN VIU, com són:

–  ASSASSINAT A COBBLEPOT MANOR

Gènere: Intriga

Lord Cobblepot ha sigut assassinat! Haurà estat la seva abatuda esposa? El seu desconfiat soci? La seva bella i jove secretària? O, com manen els cànons, un cop més l’assassí és el majordom? Investiga tu nateix l’assassinat, reuneix les possibles pistes escampades per la seva mansió i interroga els propis sospitosos per ser el primer en resoldre el cas i descobrir qui ha acabat amb la vida aparentment immaculada del milionari lord anglès!

–  LA SUBASTA

Gènere: Suspens

El Sr. Ernest Rocamora i Recasens ha mort recentment. Propietari de la pujant empresa Exportacions Importacions Rocamora, ha deixat a la seva vídua i al seu soci amb un terrible deute. Ara la seva muller es veu obligada a vendre la sevea important col·lecció d’objectes d’ocultisme per obtenir diners. Un esdeveniment d’aquestes característiques atraurà l’atenció dels més variats i cobdiciosos personatges. Un joc dins d’un joc… hi ha algú que mou els fils?

–  EL FUNERAL

Gènere: Terror

1946. El jove heribert, hereu de l’afinerada família Pal, ha mort de manera tràgica i inesperada, i tots els seus familiars, amics i coneguts us reuniu per celebrar-ne el funeral, dir-li l’últim adéu i procedir a llegir el seu testament. Tot i això, potse algú té la intenció de fer que l’Heribert no pugui descansar en pau, i amb les seves accions semblarà que hagi obert les portes de l’infern… Que només podràs tancar tu amb l’ajut dels altres jugadors!