En este momento estás viendo Duo 7+3

Duo 7+3

El Duo 7+3, format per l’arpista Esther Piñol Grífols i el pianista Marc Castellà Bové, fa el seu debut al XXXIV Cicle de Concerts de Primavera de Cervera. Aquest grup de música de cambra, poc comú en els escenaris actuals, busca explorar noves sonoritats i repertori fresc.

El nom de la formació, Duo 7+3, destaca la suma dels pedals dels dos instruments, posant èmfasi en aquest element compartit.



Esther Piñol Grífols ha completat els seus estudis superiors d’arpa a l’Escola Superior de Música de Catalunya, la primera arpista en graduar-se en aquesta modalitat a l’ESMUC.

El seu projecte final de carrera, «L’arpa impressionista», ha rebut una qualificació d’excepció.

Marc Castellà Bové, per la seva banda, va iniciar la seva formació musical al Conservatori de Cervera i va continuar els seus estudis a l’ESMUC.

El Duo ofereix una proposta única en el panorama musical, amb una combinació d’arpa i piano que sorprèn pel seu virtuosisme i innovació. Amb la seva formació i experiència excepcionals, Esther Piñol Grífols i Marc Castellà Bové prometen emocionar i captivar al públic.

El seu compromís amb l’excel·lència musical i la seva passió per explorar noves fronteres sonores fan del Duo 7+3 una proposta fascinant. Amb un repertori meticulosament seleccionat i una interpretació magistral, captiven l’audiència amb la seva música.