En este momento estás viendo Taller de Jocs

Taller de Jocs


Taller de Jocs és una iniciativa lúdica que reuneix una diversitat de jocs tradicionals, música animada i recursos interactivos per garantir una experiència de diversió compartida.

En un context on els jocs individuals i tecnològics guanyen terreny, busca rescatar i promoure els jocs col·lectius i tradicionals. Amb un espai dedicat exclusivament als jocs més populars, l’activitat ofereix una oportunitat única per connectar amb les arrels del joc comunitari.

Amb una àmplia gamma de jocs d’habilitat, punteria, estratègia i taula, convida a grans i petits a gaudir d’una experiència compartida plena de diversió i entreteniment. A més, l’ambientació musical i el suport del monitoratge enforteixen l’experiència, creant un entorn acollidor i participatiu per a tota la família.Els jocs gegants, la música ambiental i el monitoratge actiu formen part integral de l’experiència, garantint una jornada plena d’emocions i moments únics.

Ideal per a espais oberts com places, carrers, pavellons i patis, ofereix una manera divertida i accessible de connectar amb els jocs de sempre.

Taller de Jocs : Amb requisits mínims com un espai pla de 200 m2, punt de llum i accés per a una furgoneta. Els jocs estan disponibles des del primer moment, permetent als participants triar lliurement els seus preferits i gaudir de l’experiència al seu propi ritme.