En este momento estás viendo TALLER DE JOCS

TALLER DE JOCS

JUGUEM TOTS

És una activitat que consta d’un recull de jocs monitoratge, música i diferents recursos per assegurar la diversió. Té com objectiu principal per jugar a tothom, mitjançant una exposició de diferents jocs. És una activitat que per sobre de tot busca la connexió de les persones, especialment dels infants amb el món JOC.

Actualment per necessitats de la nostra societat han canviat els formats de jocs. Cada cop més trobem al mercat jocs més individualistes i més tecnològics, grans jocs amb grans potencials. Però per altra banda es va perdent el joc comunitari i col·lectiu, els anomenats jocs de carrer.
JUGUEM TOTS TRADICIONALMENT

Juguem tots tradicionalment un espai on els jocs tradicionals i populars seran els protagonistes. Volem que tots els  nens i nenes s’apropin als jocs més populars i tradicionals, jocs que en algun moment tothom hi ha jugat, jocs d’habilitat, punteria, d’estratègia i taula.
Aquesta activitat vol ajudar a seguir potenciant aquests jocs de sempre, jo0cs que han fet gaudir a diferents generacions.
Aquest recull de jocs es porta a terme amb música ambiental i monitoratge implicat en l’activitat, especialment enfocada a famílies, on grans i petits s’ho passaran pipa compartint minuts de jocs.
Els jocs d’ara i de sempre!
INCLOU:
25 jocs gegantsMúsica ambientalMonitoratgeAssegurança RCREQUISITS MÍNIMS:
Espai pla de 200 m2Punt de llumAccés per a una furgoneta

Els jocs des del el primer moment estan instal·lats a l’espai pactat, donant oportunitat a cada usuari perquè pugui escollir lliurement el joc que més l’interessi en cada moment.Ideal per a places, carrers, pavellons, patis…