En este momento estás viendo Havanera Penjats De L’Ham

Havanera Penjats De L’Ham

Havanera Penjats De L’Ham Un dels grups d’havaneres amb més solera de tot Catalunya. PENJATS DE L`HAM es un excel·lent grup d’havaneres de les comarques de Tarragona. Tenen una llarga i dilatada trajectòria i experiència, el sue grup es va fundar l’any 1995. Actualment en formen part 4 components: El Kiku (contratenor), el Pep (tenor), l’Ivan (acordió) i el Salva (guitarra i 2a veu). El repertori conté, principalment, cançons a 3 veus.

Al llarg d’aquests anys han anat adquirint i perpetuant un estil i un caràcter, fruit d’un treball vocal i instrumental, per poder oferir al públic un extens repertori d’havaneres, cançó catalana, tradicional i de participació amb el públic. Així, en el seu repertori volen reflectir experiència i renovació generacional, respecte per la tradició i desig d’innovació, rigor i festa, espontaneïtat i cura. Tot això amb una instrumentació elaborada. Per gaudir d’una vetllada emotiva, alegre i entranyable.

PENJATS DE L’HAM es un excel·lent grup d’havaneres

Qui escolta PENJATS DE L`HAM, coincideix en valorar un fet substancial i fonamental en un excel·lent grup d’havaneres: la creació i sosteniment d’un estil propi que utilitza indistintament l’havanera antiga i la nova. No renuncia als nous ritmes, ans al contrari, els cerca amb un sol màxim manament: la qualitat i harmonia de les veus i dels instruments. Cantant amb frescor i sinceritat, assaborint cada tema. Un altre fet que crida l’atenció quan se’ls escolta és la peculiar harmonització de veus que tenen, doncs intercanvien la primera veu sense cap tipus de problema depenen de la peça que interpreten i aconsegueixen sorprendrem una i altra vegada. Només cal la presència de la inspiració per arrodonir una trobada memorable.

Són grans amants de l’havanera i transmeten al seu públic la passió que tenen per aquest gènere musical dalt l’escenari. El seu desig és transmetre al públic l’alegria i compartir-la amb ells des de la música i el ritme.