En este momento estás viendo Blooming Dúo

Blooming Dúo

Blooming Dúo: Amb la unió de l’arpa i la marimba. Constitueix una formació certament ben poc habitual. El duo, que va actuar per primera vegada el maig del 2012. La selecció del repertori que presentem esta prestada per mostrar totes les possibilitats sonores. Les diferents visions dels compositors a l’hora de crear música per a un duo tant poc usual dintre el món clàssic.

Quatre obres dedicades a Blooming Duo on el públic podra escoltar un recull de la música:
–  Jordi Domenech, compositor i contratenor per a l’obra de teatre Amor i Shakespeare.-  Música pensada per a videojocs en Video Games Music for Harp and Marimba del polifacètic compositor català Marc Timón.- Cançons populars catalanes passades pel filtre de l’inconfusible talent compositiu d’AlberT Guinovart en Fantasia sobre temes populars catalans.-   Música inspirada en els colors del cel del reconegut director i compositor Salvador Brotons en Cels Acolorits.
Amb Ravel i Albéniz ens endinsem en música clàssica de piano molt coneguda pel públic melòman. La traslladem als nostres instruments amb una proposta diferent i uns timbres nous que esperem sorprenguin i agradin al públic tant com a nosaltres.

El Duo està format per:
Esther Pinyol Grífol. Graduada en arpa. Amb el projecte Blooming Duo han guanyat el segon premi del Concurs Internacional de Cambra de Vinaròs. El segon premi del concurs d’interpretació de l’Arjau i el Premi Fundació Mas i Mas dins del Concurs Josep Mirabent i Magrans de Sitges. 

Ferran Carceller Amorós. Percussionista. inicia els estudis musicals als vuit anys al Conservatori Professional “Mestre Tàrrega” de Castelló. On cursa els graus elemental i mitjà (LOGSE) amb la modalitat de percussió amb el professor Vicent Vinaixa.