En este momento estás viendo ALBERTPIQ ILLUSIONIST

ALBERTPIQ ILLUSIONIST

Espectacle d’il·lusionisme de format mitjà, que ens convida a fer un viatge increïble i a viure una aventura màgica plena de diversió mitjançant la presentació de:

– Unes il·lusions impossibles acompanyades de presentacions tendres.

– Una esplèndida banda sonora i una sorprenent lluminositat.

– Un ritme dinàmic i alhora elegant.

ALBERTPIQ ens torna a emocionar amb la seva inesgotable capacitat per sorprendre, ara amb GLOW, un espectacle «brillant».

objectes ens poden semblar foscos, però és molt probable que siguin brillants en unes freqüències que els nostres ulls no poden detectar.

Hi ha, però, una llum molt màgica que gairebé no es veu i que ens descobrirà un increïble univers de colors.

Com a il·lusionista faig màgia general d’escenari i de saló, des de l’any 2008. Vaig començar a interessar-me per la màgia l’any 2003, quan només tenia 6 anys. Jugant amb uns petits jocs màgics que sortien com a obsequi de l’interior dels ous de xocolata «Kinder». Amb una caixa de màgia del Màgic Andreu de la meva germana gran l’Ariadna i amb el quid d’una capsa de Màgia Borràs, que em varen portar els Reis Mags de l’Orient l’any 2003. Des de llavors m’apassiona el món de la màgia i l’il·lusionisme. Els meus primers i soferts espectadors, a part de la meva família, varen ser els meus companys i companyes de classe de l’Escola Montsant de Reus. Tots plegats eren molt condescendents i alhora els meus millors crítics artístics.

Després d’ampliar progressivament el meu repertori de jocs, d’anar millorant la tècnica, la manipulació, la presentació de les rutines i de moltes hores d’assajos. Finalment, vaig debutar en públic l’any 2008 en la festa de celebració d’una comunió familiar. Davant d’uns espectadors no tan propers ni coneguts com els primers. L’any 2011 vaig crear el meu propi espectacle d’il·lusionisme, Màgia & Música. Amb un gran èxit d’acceptació en diversos escenaris amb motiu de la celebració de diferents esdeveniments de caire públic i/o privat.

Espectacle d’il·lusionisme

El juliol de 2012 vaig tenir la gran sort de conèixer a l’il·lusionista professional Mag Edgard (Edgard Mauri Pou) després d’una actuació de la seva companyia, Cia. Mag Edgard, a 4 la Pineda (Vila-seca). Des de llavors, la seva sincera amistat, bon mestratge i savis consells
m’han permès créixer i formar-me professionalment. Fruit de la col·laboració amb el Mag Edgard, l’octubre de 2012, veu la llum el meu primer número de màgia per actuar en Concursos i Gales de Màgia, “la lumière parle”.

El novembre de 2012 incorporo a les meves actuacions un ajudant d’escena. El Jordi Nadal Ginés, company de classe, amic i fins avui un gran col·laborador i artista a dalt de l’escenari. El setembre de 2013, neix el meu segon número de màgia musical: EVOLUTION. Creat i
codirigit amb el Mag Edgard, amb la col·laboració especial de l’il·lusionista Adrián Soler i del mim Damián Costa. I que durant el mateix 2013 va ser premiat en tres ocasions en llurs Concursos de Màgia celebrats a Tarragona, Montgai (Lleida) i Barcelona. A més l’any 2014
obtingué el 1r Premi al Concurs de Joves Mags Màgicus 2014 – V Festival de Màgia Jove de Barcelona.

Ara el que més m’apassiona és fer màgia i crear il·lusions a tots els que m’envolten amb el meu espectacle actual: INCREÏBLE, … sense paraules i amb la presentació d’EVOLUTION a les Gales i Festivals de Màgia als quals sóc convidat a participar.