ACCIONS ESPECIALS

 
 
ACCIONS ESPECIALS --


MARIDATGES: De gin tònics, vins i caves amb un tallers, consells, orientacions, concursos etc. que es combinen amb músiques complementàries.

ACCIONS CÒMIC-TEATRALS: Itinerants amb xanquers, malabars, que poden tirar confetti o caramels, acompanyats de música, spiker clown, etc. O un equip de rodatge que aparèixen per rodar les seqüències d’una pel.lícula en mig de la festa.
ESPECTACLES DE FOC: Amb artistes de circ amb xanques i sense, que van acompanyats de músics i realitzen diferentes accions i mal.labars amb foc. 
MAGS: Que interactúen entre els asistents que de forma sorprenent veuen aparèixer i desaparèixer objectes que estàn a la vista de tothom.

  CINEMA CONCERT: Una proposta d’humor, música, intriga, imaginació… Un espectacle per a tots públics i edats amb pel.lícules de l’entranyable Xarlot, i el mític i genial Buster Keaton “cara de pal” amb músics en directe. 
 
 

Más imágenes del artista

Galería de artistas

 

Contacte con nosotros

En nuestro e-mail info@nexusmusica.com por teléfono en el 977 25 43 33 o en nuestras oficinas de C/ Castell de Palafolls, 13 43850 Cambrils (Tarragona)

 

Acerca de Nexus

Nexus Música Nexus Música dispone de una amplia oferta de músicos, artistas y animadores, que permiten cubrir con seriedad y eficacia, la programación de eventos musicales y espectáculos adecuados a cada empresa o entidad... leer+

 

Algunos de nuestros artistas