ACCIONS ESPECIALS

 
 
ACCIONS ESPECIALS --

DIBUIXOS EN 3D: Es poden realitzar directament a terra o en una tela que es quant col.loca ens presenta un escenari sorprenenment real, que queda de propìetat de l’empresa.Es pot personalitzar ( nom, logo, etc. ).  


CARICATURES: Durant la festa es van realitzant caricatures dels assistents ( una acció curiosa, no gaire realitzada i de molt bona acollida per part del públic. )


ESTÀTUES HUMANES: Un environament especial per a la festa, i una bona ocasió inmillorable per als aficionats a fer fotos.


FRUTART: Una atractiva proposta per a decorar els salons o els espais on s’hagi de celebrar una festa gastronòmica Es tracta d’escultures realitzades amb fruites i verdures amb motius florals i d’animals, un detall sorprenent que causa l’admiració dels convidats. Aquesta activitat pot ser tematitzada amb el logo, el nom, la marca, etc.


 
 

Más imágenes del artista

Galería de artistas

 

Contacte con nosotros

En nuestro e-mail info@nexusmusica.com por teléfono en el 977 25 43 33 o en nuestras oficinas de C/ Castell de Palafolls, 13 43850 Cambrils (Tarragona)

 

Acerca de Nexus

Nexus Música Nexus Música dispone de una amplia oferta de músicos, artistas y animadores, que permiten cubrir con seriedad y eficacia, la programación de eventos musicales y espectáculos adecuados a cada empresa o entidad... leer+

 

Algunos de nuestros artistas