DUO 7+3

 
 
DUO 7+3 --
El Duo 7+3, format per l’arpista Esther Piñol Grífols i el pianista Marc Castellà Bové, realitza el primer concert en el XXXIV Cicle de Concerts de Primavera de Cervera.

Un grup de música de cambra poc freqüent en el panorama concertístic actual, que cerca noves sonoritats i nou repertori.

El nom de la formació representa la suma dels dos instruments i posa èmfasi en un dels aspectes que tenen en comú: els pedals, 7+3.

Esta compost per:

Esther Piñol Grífols: ha cursat els estudis superiors d’arpa amb l’arpista titular de l’OBC, Magdalena Barrera, a l’Escola Superior de Música de Catalunya sent la primer arpista que es gradua en aquesta modalitat d’instrument a l’ESMUC. El seu projecte final de carrera “L’arpa impressionista” ha merescut la qualificació de matrícula d’honor.

Marc Castellà Bové: Inicia els estudis musicals al Conservatori de Cervera. Segueix la seva formació a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on es gradua en pedagogia del piano i es titula de màster en estudis avançats en interpretació musical en l’especialitat de piano, amb excel·lents qualificacions.
 
 

Más imágenes del artista

 
 

Videos del artista

Galería de artistas

 

Contacte con nosotros

En nuestro e-mail info@nexusmusica.com por teléfono en el 977 25 43 33 o en nuestras oficinas de C/ Castell de Palafolls, 13 43850 Cambrils (Tarragona)

 

Acerca de Nexus

Nexus Música Nexus Música dispone de una amplia oferta de músicos, artistas y animadores, que permiten cubrir con seriedad y eficacia, la programación de eventos musicales y espectáculos adecuados a cada empresa o entidad... leer+

 

Algunos de nuestros artistas