JOCS EN VIU

 
 
JOCS EN VIU --
Heu volgut interpretar el paper d’un detectiu que ha de resoldre un crim? La dolguda vídua que potse té algun secret ocult? La protagonista d’una història de terror que ha d’avançar a les fosques per un passadís?


Si la resposta a alguna d’aquestes preguntes és que sí, els JOCS EN VIU són la vostra solució.


Durant unes hores us convertireu en els personatges protagonistes d’una història de la que no coneixereu el desenvolupament, potse teniu secrets que no podeu revelar als altres, potser algun tret d’historial que encaixi en l’argument principal en algun moment donat, o fins i tot algun objectiu ocult a la resta de jugadors.


Us convidem a participar en un joc atmosfèric que farà que deixeu de ser vosaltres mateixos una estona per convertir-vos en els protagonistes d’una de les nostres històries. Teniu varies aventures de JOCS EN VIU, com són:


-  ASSASSINAT A COBBLEPOT MANOR


Gènere: Intriga
Lord Cobblepot ha sigut assassinat! Haurà estat la seva abatuda esposa? El seu desconfiat soci? La seva bella i jove secretària? O, com manen els cànons, un cop més l’assassí és el majordom? Investiga tu nateix l’assassinat, reuneix les possibles pistes escampades per la seva mansió i interroga els propis sospitosos per ser el primer en resoldre el cas i descobrir qui ha acabat amb la vida aparentment immaculada del milionari lord anglès!
-  LA SUBASTA


Gènere: SuspensEl Sr. Ernest Rocamora i Recasens ha mort recentment. Propietari de la pujant empresa Exportacions Importacions Rocamora, ha deixat a la seva vídua i al seu soci amb un terrible deute. Ara la seva muller es veu obligada a vendre la sevea important col·lecció d’objectes d’ocultisme per obtenir diners. Un esdeveniment d’aquestes característiques atraurà l’atenció dels més variats i cobdiciosos personatges. Un joc dins d’un joc… hi ha algú que mou els fils?
-  EL FUNERAL


Gènere: Terror1946. El jove heribert, hereu de l’afinerada família Pal, ha mort de manera tràgica i inesperada, i tots els seus familiars, amics i coneguts us reuniu per celebrar-ne el funeral, dir-li l’últim adéu i procedir a llegir el seu testament. Tot i això, potse algú té la intenció de fer que l’Heribert no pugui descansar en pau, i amb les seves accions semblarà que hagi obert les portes de l’infern… Que només podràs tancar tu amb l’ajut dels altres jugadors!
 
 

Más imágenes del artista

Galería de artistas

 

Contacte con nosotros

En nuestro e-mail info@nexusmusica.com por teléfono en el 977 25 43 33 o en nuestras oficinas de C/ Castell de Palafolls, 13 43850 Cambrils (Tarragona)

 

Acerca de Nexus

Nexus Música Nexus Música dispone de una amplia oferta de músicos, artistas y animadores, que permiten cubrir con seriedad y eficacia, la programación de eventos musicales y espectáculos adecuados a cada empresa o entidad... leer+

 

Algunos de nuestros artistas