A QUANT VA LA MEL?

 
 
A QUANT VA LA MEL? --

Jocs i música en directe

Dimonis, formigues, bèsties mitològiques i venedors de mel; cada història té una cançó i cada cançó és un joc que els animadors i músics, vestits d’apicultors, proposen al públic que, jugant, esdevé protagonista de la història. El repertori el componen jocs creats pel grup i es vehiculen a partir de les músiques i cançons de composició pròpia i tradicionals. Per al seu bon funcionament cal un espai net i ampli per ballar davant de l’escenari i que es pugui dur a terme sense interrupcions. És un espectacle de format mitjà, ideal per ser representat davant 100-150 persones. Una major afluència de públic dificulta l’activitat.


Desenvolupament:

"L’espectacle A quant va la mel? suposa una nova forma d’entendre el joc com a eina d’animació. Els jocs que formen el repertori han estat seleccionats per la seva vinculació directa amb la tradició, ja sigui amb l’estructura de les cançons o amb l’ús de determinats elements, i per fer que el públic ocupi tot l’espai creant grups espontanis de jugadors de totes les edats. La comunicació entre els participants, el record de diferents formes de jugar i la sorpresa són presents al llarg de tot l’espectacle ja que els diàlegs, les cançons o els objectes que omplen la plaça són el fil conductor dels diferents jocs. I, al sortir de l’espectacle, qui ha jugat marxa ple de jocs i melodies tradicionals, i amb la mirada de qui reconeix en cada lloc i en cada objecte una nova oportunitat de jugar".

MÚSICS:

Claudi Llobet:  veu, guitarres, charango.
Toni López:  veu, acordió diatònic i percussió.
Jordi López:  veu, guitarres, percussió.
 
 

Más imágenes del artista

 
 

Videos del artista

Galería de artistas

 

Contacte con nosotros

En nuestro e-mail info@nexusmusica.com por teléfono en el 977 25 43 33 o en nuestras oficinas de C/ Castell de Palafolls, 13 43850 Cambrils (Tarragona)

 

Acerca de Nexus

Nexus Música Nexus Música dispone de una amplia oferta de músicos, artistas y animadores, que permiten cubrir con seriedad y eficacia, la programación de eventos musicales y espectáculos adecuados a cada empresa o entidad... leer+

 

Algunos de nuestros artistas