THE COVER BAND

 
 
THE COVER BAND --
Format a l'hivern del 2007, i després de molts anys i birres tocant amb diferents grups, The Covers Band som un grup que va néixer amb la finalitat de passar-ho bé i fer-ho passar bé tocant els temes de Rock&Roll que ens han fet gaudir tota la vida i que, poc a poc, hem anat posant al dia tot coquetejant amb la música del moment i el que el públic ens va demanant concert rere concert.

El nostre repertori és una sopa formada per temes de grups internacionals que van fer les delicies als 80s, e1 rock espanyol de "la movida", adaptacions discotequeres o barrejes amb les tendències que estàn més de moda. Però sobretot, no deixem de banda la música feta a casa nostra... i en català.

Són temes que en algun moment ens han pogut aixecar algún sentiment: una llàgrima, un somriure o fins i tot ràbia, i que poc a poc ens han anat assentant les bases per a fer les nostres pròpies composicions.
 
 

Más imágenes del artista

 
 

Videos del artista

Galería de artistas

 

Contacte con nosotros

En nuestro e-mail info@nexusmusica.com por teléfono en el 977 25 43 33 o en nuestras oficinas de C/ Castell de Palafolls, 13 43850 Cambrils (Tarragona)

 

Acerca de Nexus

Nexus Música Nexus Música dispone de una amplia oferta de músicos, artistas y animadores, que permiten cubrir con seriedad y eficacia, la programación de eventos musicales y espectáculos adecuados a cada empresa o entidad... leer+

 

Algunos de nuestros artistas