LOS FÉNIX BOYS

 
 
LOS FÉNIX BOYS --
Al voltant de l’any 2005 tornen Els Fènix amb més força i il·lusió que mai, amb alguns dels components fundadors de la banda i nous músics, per apropar els èxits del pop dels
anys 60. Un viatge sentimental i un homenatge als grups musicals d’aquells mítics anys.

Un autèntic guateque amb temes mítics de The Shadows, The Beatles, Los Mustang, Los Sirex, Los Salvajes, Lone Star, Los Brincos, Duo Dinámico... La música d’una dècada dorada que Els Fènix comparteixen amb el públic assistent als seus concerts i balls, amb un objectiu bàsic: Fer que la gent s’ho passi bé!


En l’actualitat Els Fènix són: Tomàs Garcia, veu principal; Lluís Maria Baiges, guitarra solista; Josep Maria Sanz, teclats, guitarra rítmica i veus; Pere Montpeó, bateria i veus; Artur Miralles, baix.
 
 

Más imágenes del artista

Galería de artistas

 

Contacte con nosotros

En nuestro e-mail info@nexusmusica.com por teléfono en el 977 25 43 33 o en nuestras oficinas de C/ Castell de Palafolls, 13 43850 Cambrils (Tarragona)

 

Acerca de Nexus

Nexus Música Nexus Música dispone de una amplia oferta de músicos, artistas y animadores, que permiten cubrir con seriedad y eficacia, la programación de eventos musicales y espectáculos adecuados a cada empresa o entidad... leer+

 

Algunos de nuestros artistas