CEL OBERT PLANETARI

 
 
CEL OBERT PLANETARI --
Cel Obert creem experiències divertides, originals i didàctiques per a totes les edats.
 
Oferim el planetari mòbil! Donada la seva gran adaptabilitat, és una activitat adequada per a entorns molt diferents: des de l’entorn educatiu de centres escolars, instituts i llars d’infants, passant per celebracions i esdeveniments privats, fins a fires i festes majors per a tots els públics.
 
Un planetari és un instrument compost per una cúpula inflable, on els participants entren i observen per tot el seu voltant les imatges projectades en 360º i amb so  envolvent.
 
Oferim gairebé una desena de projeccions, de diferents temàtiques, en diversos idiomes i adaptades per a totes les edats: des de les imatges més divertides, acolorides i interactives fins a les llegendes més originals i les representacions més espectaculars i envolvents de l’espai. i observen per tot el seu voltant les imatges projectades en 360º i amb so  envolvent.
 
Conforma una experiència lúdica, al mateix temps que educativa i cultural, en un entorn únic i original que capta l’atenció dels participants des del primer moment.
 
Entre d’altres projeccions hi han:
 
-      -      ---   “El País del Quatre”: 3-7 anys (uns 20 minuts)
Projecció acolorida en dibuix. Aprenem a ser uns autèntics astronautas tot observant els elements del cel nocturn diürn, les estacions de l’any i la Lluna, viatjant pel Sistema Solar. Tot comentat en viu pels educadors.
 
-      --    ---   “Nuestros cielos”: a partir de 7 anys (uns 10 minuts)
Projeccio en dibuix realista. Interpretem el cel nocturn des de la Terra, estudiant els principals elements i constal·lacions observables. Se sol posar acompanyada d’alguna altra projecció per tal que cada sessió duri uns 20 minuts. Comentada en off en castellà.


-      --     ---   “Fragmentos del Cosmos”: a partir de 7 anys (uns 7 minuts)
Projecció realista i efectista. Obersem diferents elements galàstics més enllà del Sistema Solar descobrint les seves característiques úniques. Comentara en off en castellà.
 
-      --     ---   “Crònica d’un viatge a la Terra”: a partir de 12 anys (uns 20 minuts)
Projecció realista. Guadim de les característiques dels planetes del Sistema Solar en primera persona i comprenem el perquè de les estacions de l’any de la Terra, les fases de la lluna i els eclipsis. Comentada en off en català, en castellà o en anglès.
 
-      --     ---   “Dos trocitos de vidrio”: a partir de 12 anys (uns 20 minuts)
Projecció realista. Recorrem la historia de l’astronomia i els seus principals personatges i descobriments. Dóna resposta a múltiples preguntes sobre la ciencia i curiositats astronòmiques. Comentada en off en castellà.
 
-      --     ---   “Explorando el Sistema Solar”: a partir de 7 anys (uns 13 minuts)

Projecció realista efectista i molt visual. Visitem els planetes del Sistema Solar, comprenent les seves característiques i vivint les seves condicions ambientals i físiques en primera persona. Comentada en off en castellà.
Necessitats tècniques:-         Per a totes les edats.
-         Capacitat per 25 – 30 persones.
-         Mida del planetari: segons el escollit.
-         Accessibilitat per tothom.
-         Terreny pla.
-           Poc vent.
-           Ombra
-           Presa d’entre 220 ~ 230 volts.

 
 

Más imágenes del artista

 
 

Videos del artista

Galería de artistas

 

Contacte con nosotros

En nuestro e-mail info@nexusmusica.com por teléfono en el 977 25 43 33 o en nuestras oficinas de C/ Castell de Tona, 21 bajos. 43850 Vilafortuny - Cambrils (Tarragona)

 

Acerca de Nexus

Nexus Música Nexus Música dispone de una amplia oferta de músicos, artistas y animadores, que permiten cubrir con seriedad y eficacia, la programación de eventos musicales y espectáculos adecuados a cada empresa o entidad... leer+

 

Algunos de nuestros artistas